CPL ajtó

Néhány ízelítő a termünkben elhangzó CPL beltéri ajtókat érintő vásárlói kérdésekből:

Mennyit bír a CPL ajtó?

CPL beltéri ajtó Valószínűleg többet, mint amit valaha kapni fog! Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az oldalunkon megtalálható “ajtó nyúzás” nevezetű tesztvideó, amiben két lurkó és két kutya (utóbbiak érthetetlen módon nem vonzódtak eléggé a túloldalon elrejtett csirkemájhoz!?) közel egy óráig gyötörte szerencsétlen mintaajtónkat.
Nem is gondolnánk milyen nehéz két megátalkodott rosszcsontot rávenni egy ilyen viszonylag egyszerű feladatra, pedig lehet, hogy csak egyszerűen meg kellett volna tiltani hogy hozzányúljanak az ajtóhoz. Be kellett vetnünk minden aljas trükköt, hogy valamennyire motiváljuk a gyerekeket, végül a nagymama “utána megyünk a cukiba..” típusú módszere vezetett célra, a kutyák pedig nem kaptak semmit.
A videón jól látható, hogy sem a CPL ajtó felületét dörzsölő-karistoló gyerekek, sem a becsapódó tárgyak nem hagynak az égvilágon semmi nyomot, és a Péter által használt, nem kifejezetten bútorápolásra kifejlesztett nitrohígító sem kezdte meg az ajtót (a parázspróbát szándékosan hagytuk ki az anyagból, nehogy az otthon teszthez kedvet kapó csemeték felgyújtsák a lakást).
Természetesen lehet ennél durvábban is bánni ajtóval, lehet pörölykalapáccsal püfölni, fel lehet gyújtani, sőt, autó után kötve is lehet utcahosszat húzni, de ezek nem életszerű szituációk, és természetesen az ajtó sem bírná, akármilyen kemény is a CPL.

Megéri-e az árát a CPL ajtó?

Ha csak pár évig szeretnél lakni jelenlegi lakásodban, nincs sem gyerek, sem kártékony háziállatod, ha a lakásod, vagy házad és a beépített berendezések színvonala (parketta, csap, kád stb.) nem indokolja, akkor nem biztos hogy neked CPL ajtóra van szükséged.

Ha kicsit jobb környéken van az ingatlan, a fürdőszobád, konyhád berendezéseinél is körültekintően jártál el, ha vannak ugribugri gyerekek, vagy kutyák, ha 3 – 5 év elteltével (két gyerek mellett kb. ennyit bírhat egy mezei laminált beltéri ajtó) “szép, felújított állapotú lakás” -ként kívánod meghirdetni ingatlanodat, ha Neked nem elég 6 szín, hogy kiválaszd az ajtódat, akkor mindenképpen megéri a CPL beltéri ajtót választanod!

Szebb egy CPL ajtó, mint a laminált?

A CPL felület sokkal hitelesebben ábrázolja a valódi fafelületet (a furnér árát azért így nem lehet megspórolni), felülete simább, már érzetre is ellenállóbb, az eldolgozások szebbek, ráadásul olyan bonyolultabb keret nélküli dizájn beltéri ajtókat is meg lehet belőle valósítani mint pl. a Saint Quentin, vagy a New York beltéri ajtó modellek.

Ezt találod ajtó stúdióinkban


Rengeteg beltéri ajtó

Először is rengeteg beltéri ajtót. Az egyes kategóriákat igyekszünk a legnépszerűbb dizájnokban bemutatni, tehát ha ellátogatsz hozzánk a sikermodellekkel fogod magad szemben találni, így minimális kockázattal teheted le a voksodat valamelyik ajtó mellett.


Maximális felkészültség

Másodszor, maximálisan felkészült, szakmailag megkérdőjelezhetetlen, hosszú évek során elképesztő rutinra szert tett beltéri ajtó értékesítőket, akik bár stílusukat tekintve meglehetősen eltérőek, garantáltan profi módon fogják kezelni megrendeléseidet.


Rengeteg kiegészítő

Továbbá, számos olyan kiegészítőt, amire egy építkezés során amúgy is szükséged lehet, legyen az bejárati ajtó, laminált padló, kilincs vagy akár fürdőszoba-felszerelés, ráadásul csoportos vásárlás esetén kiemelt kedvezményben részesítünk!


Ingyenes parkoló

Ingyenes parkolót, tágas átlátható klimatizált ügyfélteret, kényelmes tervezési lehetőséget, ital-automatát, mozgássérült-feljárót, és még egy jeltolmácsot is (Bécsi út), ha épp arra van szükséged. Beltéri ajtó stúdióink frekventált, jól megközelíthető forgalmas városrészeken találhatóak.

Beltéri ajtó megrendelés menete


Információ gyűjtés

Mielőtt ellátogatsz stúdiónkba érdemes honlapunkon kicsit tájékozódnod az egyes beltéri ajtó kategória, felület, szín tekintetében. Erre kitűnő lehetőséget nyújt a szűrhető munkáink menüpont, ahol vásárlóink otthonában beépítve, valóságos környezetben tekintheted meg az ajtókat, továbbá számtalan felületismertető cikket találsz oldalunkon.


Megrendelés

Amikor már egy kicsit letisztult, hogy mit szeretnél, válaszd ki a hozzád közelebb eső Ajtóház stúdiót és látogass el hozzánk. Ha már nálunk vagy, értékesítőnk megadja a szükséges tájékoztatást, kiszámolja az elképzelt beltéri ajtód értékét, aminek megrendelés esetén az ötven százalékát be kell fizetned, mint előleget.


Helyszíni felmérés

Amennyiben igényeltél helyszíni felmérést, szakértő kollégánk ellátogat ingatlanodba szemrevételezni, véleményezni, és felmérni a beltéri ajtónyílásokat. Ezt követően, ha minden rendben van kezdetét veszi a gyártás. A gyártás menetéről pontos értesítést kapsz email és SMS formájában egyaránt, tehát gondoskodunk róla, hogy tudd gyártásba került az ajtód, legyártottuk és a raktárunkban van (általában a megrendelést követő 2-4 héten belül, pontos gyártási időről érdeklődj bemutatótermeinkben).


Fizetés

Amikor elkészült az ajtód, raktárra érkezett, rendezned kell a megrendelés végösszegét utalásos vagy készpénzes fizetési formában. A fizetést követően a megrendelésnek és igényednek megfelelően, telepítjük, szállítjuk vagy el tudod szállítani a beltéri ajtóidat.


Telepítés

Beltéri ajtó telepítés esetén kollégáink a helyszínre érkeznek az előre egyeztetett időpontban, és megkezdik a telepítést, aminek körülbelül fél-egy óra ajtónként a telepítési időigénye. Telepítés végeztével rendezett helyszínt hagyunk magunk mögött. A beltéri ajtókat szakszerűen beállítva, a szemetet összeszedve, szemetes zsákba gyűjtve ér véget a munkánk.


Karbantartás

Beltéri ajtóid beépítést követően gyakorlatilag karbantartás nélkül hosszú-hosszú évekig, évtizedekig teszik majd dolgukat, nyílnak-csukódnak, szemet gyönyörködtetnek, szigetelnek stb.. Amennyiben valamelyik beltéri ajtód idő közben véletlenül megsérülne, vagy csak megváltozott az ajtóval kapcsolatos elképezlésed (pl. más üvegezért vagy nyitásirányt szeretnél) kérünk vedd fel a kapcsolatot irodánkkal és mi segítünk!

Így válassz beltéri ajtót


Stúdiónkban alapvetően két dologgal foglalkoznak hosszasan vásárlóink

Milyen legyen a beltéri ajtó felülete, és milyen legyen az ajtó dizájnja. Az összes többi paraméter (méret, lapszerkezet, szigetelés) általában csak pár perc foglalkozást igényel.


A beltéri ajtó felületét, mint kategóriát is szokás kezelni, rangsor szerint lentről felfele

Szabvány dekor, CPL, porfestett, fafurnér.
Amennyiben kedvező ár-fekvésű ajtót keresel, akkor érdemes dekor vagy CPL felületben gondolkoznod. Ha szeretsz gyönyörködni az apró részletekben, fogékony vagy a természetes anyagok nyújtotta szépségek iránt, akkor válaszd a porfestett vagy fafurnér kategóriát.
Amikor hezitálsz, és nem tudod eldönteni, hogy mennyit áldozz erre a dologra, akkor azt tanácsoljuk, hogy vedd figyelembe az ingatlanod általános műszaki színvonalát, az ingatlanpiacon belüli tervezett pozícióját. Ezekhez a tényezőkhöz igazítsd a beltéri ajtódat, ugyanis az ajtó hatalmas felület ( átlagosan 6m2 felület) és ráadásul függőlegesen áll a lakásban, tehát nem tudod nem észrevenni.


Egy érdekes eset

Néhány beruházó felismerte a beltéri ajtóban rejlő lehetőséget, prémium kategóriás nyílászárókkal “húzzák fel” az amúgy nem kifejezetten igényes megoldásokat tartalmazó ingatlanjaikat. A plusz párszázezer forint többletköltségből 2-3 millió extra bevételre tesznek szert eladáskor, de a külföldi diákok számára kiadandó bérlakásokba is általános választás a százezres beltéri ajtó.

Budai bemutatóterem

 • Cím:
 • 1032 Budapest,
 • Bécsi út 185.
 •  
 • Tel: +36 1 240-3625
 • E-mail: info@ajtohaz.hu
 •  
 • Részletek

Pesti bemutatóterem

 • Cím:
 • 1107 Budapest,
 • Száva utca 8.
 •  
 • Tel: +36 1 433-2828
 • E-mail: info@ajtohaz.hu
 •  
 • Részletek

Nyitva tartás

 • Hétfő: 9-18 óráig
 • Kedd: 9-18 óráig
 • Szerda: 9-18 óráig
 • Csütörtök: 9-19 óráig
 • Péntek: 9-16 óráig
 •  
 • Szombat: 9-13 óráig
 • Vasárnap: ZÁRVA

Kövess minket

Ezen a weboldalon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményt elérése érdekében. Ha beállításaid módosítása nélkül folytatod, beleegyezel, hogy minden cookie-t elfogadsz az Ajtóház weboldaltól. További információ