És a Biztonsági ajtó?!

A Dierre Go

dierre go biztonsági bejárati ajtóAz olasz Dierre gyár elsősorban az álomszép kidolgozású, bombabiztos felépítésű és rendhagyó műszaki tartalmú biztonsági bejárati ajtóival lopta be magát az európai közönség szívébe.

Európa egyik legnagyobb ajtóüzeme évi 200 000 biztonsági ajtót produkál, s a termékpalettája pedig mindig naprakész.

 

Az ajtó megjelenése roppant letisztult, minőségi és semleges, a felülete szerencsére teljesen mentes a kommersz kínai ajtóknál megszokott gyenge festett lemez hatástól és az itthon előállított nyers ipari részletektől.

A fő felület egy karcálló és cserélhető (akár a beltéri ajtóval megegyező színűre festett) CPL panel, ami az egyik legkeresettebb, s a legtöbb lakás beltéri ajtajához kitűnően illeszkedő dió szín és minta.

A kilincsoldali vasalatok matt bronz színben pompáznak (nem összekeverendő a rézzel!), kidolgozásuk robosztus, működésük mégis selymes. Minden anyag tapintása kellemes, nincsenek sorják vagy kellemetlen ipari elemek.

A kallantyúk forgatásánál, tologatásakor precízen megmunkált fémek kapcsolatát hozzuk létre, ezáltal olyan érzésünk van, mintha minden rudazat csapágyazott nútokban futna, a végállásoknál pedig olajos csillapítás emelné a komfortérzetünket.

A fő zárszerkezet a rettegett duplatollas kulcsos működtetésű, nálunk trezorzárként elterjedt zár. Ilyen kulccsal működtetik a legtöbb széfet, trezort, bankbiztonsági ajtót, s feltörése igazi rémálom minden betörőnek!

Az ajtó zárszerkezete öt darab 20 mm átmérőjű pompás acélrudat működtet, ezek az ajtó statikailag indokolt pontjain csusszannak ki nem kevesebb, mint 40 mm hosszan!

dierre go biztonsági bejárati ajtóEzeket a zárási pontokat további három fix kiemelésgátló acéltüske egészíti ki az ajtó pántoldalán.

A vásárlók biztonsága a beépítésnél kezdődik, hiába a bunker ajtó, ha a kulcsokhoz az összes melós hozzáfér az építkezéskor. Az ajtó alapból egy szervízkulccsal és memóriával van szerelve, ennek a szervízkulcsnak semmi köze a végeleges kulcshoz, mondhatni játékzár.

dierre go biztonsági bejárati ajtóAmikor mindenki levonult az építkezésről a tulajdonos előveszi a gyárilag leplombált dobozt, kiveszi belőle a memóriát és kevesebb, mint egy perc alatt aktiválja a steril zárat (csak zárt állapotban az ajtó belső oldaláról lehetséges).

A kulcscsere bármikor ugyanennyi idő alatt végrehajtható.

Az ajtó alsó részén - a gomb-kilincs garnitúrával egybeépített - cilinderes zár található, amivel további zárnyelvet aktiválhatunk.

A cilinderbetét belső oldalán (lakás) már nem kell kulccsal pepecselnünk, ott egy úgynevezett kényelmi zár segíti a gyors és kényelmes zárást. Itt minden a felhasználóról szól.

dierre go biztonsági bejárati ajtó

dierre go biztonsági bejárati ajtó

Az ajtón megtalálható egy további, meglehetősen elmés zárszerkezet, ami talán a legtöbb nézelődőt játékra készteti. Ki ne emlékezne a nagymamák biztonsági láncocskájára, aminek segítségével a résnyire kinyitott ajtón keresztül lehetett biztonságosan szellőztetni és diskurálni, és ami természetesen árvalányhaj módjára pattant el a legkisebb mechanikai behatásra.

A Dierre receptje kicsit más, az eredmény mégis hasonló - de nem biztonsági szempontból. Az ajtó belső oldalán egy szem magasságban elhelyezett kallantyú vízszintes tologatásával aktiválatunk egy újabb, a többivel megegyező rudazatot (hányadik zárási pontnál járunk?), ami egy vastag csapon forgó lemeznyelvbe csatlakozik. Az ajtó 15 cm-re kinyitható, de a rudazatot csak az ajtó teljesen csukott állapotában lehet visszatolni. Lehet tesztelni bátran!

dierre go biztonsági bejárati ajtó

További extra az ajtó aljában automatikusan működő küszöb (így a lépcsőház szaggal, hanggal együtt kint marad), a falcban elhelyezett gumitömítések és a kitekintő optika.

Az ajtó a legtöbb, itthon járatos falnyílásméretben kapható, ráadásul raktári termék, tehát azonnal átvehető.

A komplett csomag nettó kiskereskedelmi ára most: nettó 149 900.- Ft, ami figyelembe véve a piac többi versenyzőjét igencsak izgalmasan hangzik!

További információt itt találhatsz!

Ezt találod ajtó stúdióinkban


Rengeteg beltéri ajtó

Először is rengeteg beltéri ajtót. Az egyes kategóriákat igyekszünk a legnépszerűbb dizájnokban bemutatni, tehát ha ellátogatsz hozzánk a sikermodellekkel fogod magad szemben találni, így minimális kockázattal teheted le a voksodat valamelyik ajtó mellett.


Maximális felkészültség

Másodszor, maximálisan felkészült, szakmailag megkérdőjelezhetetlen, hosszú évek során elképesztő rutinra szert tett beltéri ajtó értékesítőket, akik bár stílusukat tekintve meglehetősen eltérőek, garantáltan profi módon fogják kezelni megrendeléseidet.


Rengeteg kiegészítő

Továbbá, számos olyan kiegészítőt, amire egy építkezés során amúgy is szükséged lehet, legyen az bejárati ajtó, laminált padló, kilincs vagy akár fürdőszoba-felszerelés, ráadásul csoportos vásárlás esetén kiemelt kedvezményben részesítünk!


Ingyenes parkoló

Ingyenes parkolót, tágas átlátható klimatizált ügyfélteret, kényelmes tervezési lehetőséget, ital-automatát, mozgássérült-feljárót, és még egy jeltolmácsot is (Bécsi út), ha épp arra van szükséged. Beltéri ajtó stúdióink frekventált, jól megközelíthető forgalmas városrészeken találhatóak.

Beltéri ajtó megrendelés menete


Információ gyűjtés

Mielőtt ellátogatsz stúdiónkba érdemes honlapunkon kicsit tájékozódnod az egyes beltéri ajtó kategória, felület, szín tekintetében. Erre kitűnő lehetőséget nyújt a szűrhető munkáink menüpont, ahol vásárlóink otthonában beépítve, valóságos környezetben tekintheted meg az ajtókat, továbbá számtalan felületismertető cikket találsz oldalunkon.


Megrendelés

Amikor már egy kicsit letisztult, hogy mit szeretnél, válaszd ki a hozzád közelebb eső Ajtóház stúdiót és látogass el hozzánk. Ha már nálunk vagy, értékesítőnk megadja a szükséges tájékoztatást, kiszámolja az elképzelt beltéri ajtód értékét, aminek megrendelés esetén az ötven százalékát be kell fizetned, mint előleget.


Helyszíni felmérés

Amennyiben igényeltél helyszíni felmérést, szakértő kollégánk ellátogat ingatlanodba szemrevételezni, véleményezni, és felmérni a beltéri ajtónyílásokat. Ezt követően, ha minden rendben van kezdetét veszi a gyártás. A gyártás menetéről pontos értesítést kapsz email és SMS formájában egyaránt, tehát gondoskodunk róla, hogy tudd gyártásba került az ajtód, legyártottuk és a raktárunkban van (általában a megrendelést követő 2-4 héten belül, pontos gyártási időről érdeklődj bemutatótermeinkben).


Fizetés

Amikor elkészült az ajtód, raktárra érkezett, rendezned kell a megrendelés végösszegét utalásos vagy készpénzes fizetési formában. A fizetést követően a megrendelésnek és igényednek megfelelően, telepítjük, szállítjuk vagy el tudod szállítani a beltéri ajtóidat.


Telepítés

Beltéri ajtó telepítés esetén kollégáink a helyszínre érkeznek az előre egyeztetett időpontban, és megkezdik a telepítést, aminek körülbelül fél-egy óra ajtónként a telepítési időigénye. Telepítés végeztével rendezett helyszínt hagyunk magunk mögött. A beltéri ajtókat szakszerűen beállítva, a szemetet összeszedve, szemetes zsákba gyűjtve ér véget a munkánk.


Karbantartás

Beltéri ajtóid beépítést követően gyakorlatilag karbantartás nélkül hosszú-hosszú évekig, évtizedekig teszik majd dolgukat, nyílnak-csukódnak, szemet gyönyörködtetnek, szigetelnek stb.. Amennyiben valamelyik beltéri ajtód idő közben véletlenül megsérülne, vagy csak megváltozott az ajtóval kapcsolatos elképezlésed (pl. más üvegezért vagy nyitásirányt szeretnél) kérünk vedd fel a kapcsolatot irodánkkal és mi segítünk!

Így válassz beltéri ajtót


Stúdiónkban alapvetően két dologgal foglalkoznak hosszasan vásárlóink

Milyen legyen a beltéri ajtó felülete, és milyen legyen az ajtó dizájnja. Az összes többi paraméter (méret, lapszerkezet, szigetelés) általában csak pár perc foglalkozást igényel.


A beltéri ajtó felületét, mint kategóriát is szokás kezelni, rangsor szerint lentről felfele

Szabvány dekor, CPL, porfestett, fafurnér.
Amennyiben kedvező ár-fekvésű ajtót keresel, akkor érdemes dekor vagy CPL felületben gondolkoznod. Ha szeretsz gyönyörködni az apró részletekben, fogékony vagy a természetes anyagok nyújtotta szépségek iránt, akkor válaszd a porfestett vagy fafurnér kategóriát.
Amikor hezitálsz, és nem tudod eldönteni, hogy mennyit áldozz erre a dologra, akkor azt tanácsoljuk, hogy vedd figyelembe az ingatlanod általános műszaki színvonalát, az ingatlanpiacon belüli tervezett pozícióját. Ezekhez a tényezőkhöz igazítsd a beltéri ajtódat, ugyanis az ajtó hatalmas felület ( átlagosan 6m2 felület) és ráadásul függőlegesen áll a lakásban, tehát nem tudod nem észrevenni.


Egy érdekes eset

Néhány beruházó felismerte a beltéri ajtóban rejlő lehetőséget, prémium kategóriás nyílászárókkal “húzzák fel” az amúgy nem kifejezetten igényes megoldásokat tartalmazó ingatlanjaikat. A plusz párszázezer forint többletköltségből 2-3 millió extra bevételre tesznek szert eladáskor, de a külföldi diákok számára kiadandó bérlakásokba is általános választás a százezres beltéri ajtó.

Budai bemutatóterem

 • Cím:
 • 1032 Budapest,
 • Bécsi út 185.
 •  
 • Tel: +36 1 240-3625
 • E-mail: info@ajtohaz.hu
 •  
 • Részletek

Pesti bemutatóterem

 • Cím:
 • 1107 Budapest,
 • Száva utca 8.
 •  
 • Tel: +36 1 433-2828
 • E-mail: info@ajtohaz.hu
 •  
 • Részletek

Nyitva tartás

 • Hétfő: 9-18 óráig
 • Kedd: 9-18 óráig
 • Szerda: 9-18 óráig
 • Csütörtök: 9-19 óráig
 • Péntek: 9-16 óráig
 •  
 • Szombat: 9-13 óráig
 • Vasárnap: ZÁRVA

Kövess minket

Ezen a weboldalon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményt elérése érdekében. Ha beállításaid módosítása nélkül folytatod, beleegyezel, hogy minden cookie-t elfogadsz az Ajtóház weboldaltól. További információ